10th GLOBAL PRANIC HEALING CONVENTION PHILIPPINES

Deseti Globalni Kongres GMCKS Pranic Healinga kojim se ujedno obeležava i 30-ta godišnjica Instituta za Unutrašnje Studije održan je od 10-13 maja 2017. u Manili, Filipini, uz učešće predstavnika sa 6 kontinenata iz 60 zemalja, kao i predstavnika srpskog Udruženja za Isceljivanje Pranom.

Isceljivanje Pranom je dotaklo i uzdiglo živote Duša širom sveta zbog svog objedinjujućeg uticaja…

Svaki student koji je prošao kurs je nastavio da doprinosi sopstvenom isceljenju kao i isceljenju drugih na svoj način. Nastavimo ovo blagosloveno nasleđe Grand Master Čoa Kok Suija...

Vođeno je istovremeno Univerzalnim Naučnim&Duhovnim Zakonima - jer deluje samo na nivou Univerzalne Istine kao sintezi Nauke i Duhovnosti, a praktikovano je kao DUHOVNA TEHNOLOGIJA….

ISCELJIVANJE (ENERGIJOM) PRANOM briše granice i kreira Jedinstvo…

Započnite Isceljivanje Pranom

Prosperirajte u životu emotivno, finansijski, zdravstveno i duhovno...

Atma Namaste!

1st Arhatic Yoga Retreat u Grčkoj!

Hvala domaćinima na divnom druženju i fantastičnoj organizaciji!

Uživali smo, radili na sebi i postavili nove ciljeve u širenju dragocenog učenja koje nam je ostavio Grand Master Choa Kok Sui

Polaznici seminara "Postizanje Jedinstva sa Višom Dušom"

21-22 Oktobar

Beograd

MASTER HECTOR RAMOS

Postizanje Jedinstva sa Višom Dušom

21-22 oktobar 2017

Beograd

Internacionalni Predavač

Poreklom sa Filipina, Mastor Hektor Ramos je bio učenik Grand Master Čoa Kok Suija (osnivača modernog Isceljivanja Pranom i Arhatik Yoge) oko 20 godina.

Kao jedan od iskusnih viših instruktora svetskog ranga, Master Hector je pouzdani prenosilac znanja i učenja Master Čoa Kok Suija na Filipinima, u Indiji, Evropi, Australiji, nekim delovima Azije i SAD.
Polaznicima njegovih predavanja i seminara poznat je po toplini i lakoći u komunikaciji, humoru, misticizmu i privrženosti održavanju visokih i jasnih standarda nastave.

Godinama je bio Ačaraja (duhovni mentor) zadužen za MCKS Pranic Healing Misiju u Indiji i MCKS Arhatik Yoga Ašram (Indija) gde je vodio časove, arhatik seminare, okupljanja i programe obuke za nastavnike, meditacije, studijske grupe i sesije hatha yoge. Master Hector Ramos je sada zadužen za misiju Isceljivanja Pranom u Evropi, a redovno putuje i u druge delove sveta.

Jedan od osam svetskih Mastera u Isceljivanju Pranom

Titula “Mastera” u školi Isceljivanja Pranom se daje veoma selektivno. To je retko priznanje, dodeljeno samo malobrojnima. Da bi postigli ovu titulu morate pokazati veoma visok nivo veštine i znanja u isceljivanju. Na svetu postoji samo osam Mastera Isceljivanja Pranom, a Master Hector je jedan od njih.

Večiti student

U mladosti, Master Hector je bio mentorisan kroz podučavanje  komparativne religije i iskazivao veliki interes za zapadnjačku i istočnjačku mističnu i filozofsku literaturu.Ima duboko znanje o ezoterijskim subjektima i iskreno veruje u održavanje poštene i dosledne prakse. Čak i dok vodi učenike, uvek je posvećen  nastavljanju sopstvenih proučavanja, znanja i duhovnog razvoja.

Detaljnija objašnjenja o seminaru Postizanje Jedinstva sa Višom Dušom pronaći ćete u delu Kursevi.

Oradea, Rumunija 26-27.08.2017

Novi članovi Archatic Yoga familije 

Hvala na velikim blagoslovima i dragocenim učenjima našeg Učitelja Grand Master Choa Kok Suija dobijenim na Arhatic Yoga Preparatory kursu održanom ovog vikenda u Oradei, Rumunija. 

Hvala Master Hector Ramosu, Dorini Saviddis, Giuseppeu Fratu i svim ostalima na prenošenju znanja, organizaciji i druženju.