Za Mir i Prosvetljenje

Među meditativnim tehnikama koje su dostupne javnosti, Meditacija Blizanačkih srca je možda nejefikasnija meditacija čije je praktikovanje doprinelo mnogim sjajnim svedočenjima o ličnom isceljenju, duhovnom uzdizanju, poboljšanju odnosa i pozitivnim životnim transformacijama.
Budući da je Meditacija Blizanačkih srca kratka vođena meditacija, ona već dugo važi za jednu od omiljenih meditacija svih vremena i moćno sredstvo za postizanje mira i prosvetljenja.

Među mnogim svedočanstvima o promenama koje ova meditacija donosi u živote onih koji je praktikuju, izdvajamo sledeće:

TH-1

Obnovljeno telo i unapređeno zdravlje

Kada radite Meditaciju Blizanačkih srca, puno božanske energije ulazi u vaš sistem i čisti prljavu, obolelu, upotrebljenu energiju a poboljšava vaše zdravlje. Sve ovo se vidi kao obnovljeno telo.

Osećaj Mira i Sreće

Jednom kada se Srčana Čakra otvori tokom meditacije, i kada se sve stare emotivne stvari speru iz vašeg sistema, mi osećamo unutrašnji mir i ispunjeni smo ljubavlju i srećom.

TH-2
pasted image 0 (1)

Unapređeno samopouzdanje

Meditacija Blizanačkih Srca pomaže pri uklanjanju stare slike i kreiranju nove pozitivne slike. Sa više snage, sa čistijim sistemom, rafiniranijim emocijama i puno božanske energije možemo postići puno u životu.

Harmonizovaniji Odnosi

Radeći Meditaciju Blizanačkih srca bićemo ispunjeni ljubavlju. Naša Srčana Čakra se širi a naša Krunska Čakra se razvija. Kada jednom upotrebimo generisanu energiju da blagoslovimo osobu ili mesto nakon meditacije, to doprinosi većoj harmoniji, ljubavi i miru za one koje smo blagoslovili ali i za nas lično.

pasted image 0 (2)
TH-5

Oštriji i Inteligentniji Um

Jednom kada su stare emotivne misli i emocije očišćeni iz našeg sistema, imamo čistiji um i brže donosimo odluke.

Više Dobre Sreće

Sigurno ste već čuli za dobro poznate fraze poput one “ono što poseješ to ćeš i požnjeti” i “u davanju mi primamo.” Kada blagoslovimo svaku osobu, svako biće na planeti sa ljubavlju i svetlošću, mirom i radošću, verom i nadom, primetićemo da ćemo čak i u teškim situacijama naći pomoć, nadu i mir.

TH-6
TH-7

Povećana Energetska Senzitivnost i Sposobnost Vidovitosti

Meditacija Blizanačkih Srca pomaže nam da postanemo senzitivniji na svet suptilnih energija. Takođe razvija Vidovitost i svesnost.

Pojačana Intuicija

Razvijajući Krunsku Čakru, naša intuicija se razvija. Ljudi to često nazivaju direktnim znanjem ili unutrašnjim vođstvom. Kako god to nazvali, intuicija je sjajno oruđe u razumevanju života i uspešnom življenju punim plućima a da pri tome pravimo minimum grešaka.

TH-8

Pored ličnog razvoja, Meditacija Blizanačkih Srca je sjajan način da služimo celom svetu povećavajući harmoniju i utičući pozitivno na svetski mir. Može biti upotrebljena za individualni, ali i napredak cele porodice, zajednice i najšire - cele planete.