Svedočenja

 

Slučaj: Hodgkin's lymphoma, stres, anksioznost 

 

Godine: 34

 

Zanimanje: Saobraćajni pilot 

 

Terapeuti: Aleksandar Jovanović, Mirko Lukić (Pranic Healing Srbija)

 

U novembru 2017. godine dijagnostikovan mi je Hodgkinov limfom. Istog meseca započeta je standardna terapija koja se sastoji iz 6 ciklusa hemoterapije, a nakon toga još mesec dana zračenja.

Krajem decembra iste godine, moj prijatelj i kolega mi je predložio Isceljivanje Pranom kao komplementarnu terapiju i upoznao me sa Aleksandrom Jovanovićem koji mi je predstavio koncept isceljivanja praničnom energijom. Od sredine januara 2018. godine, krenuo sam na tretmane isceljivanja koje su sprovodili Aleksandar Jovanović i Mirko Lukić iz Udruženja Pranic Healing GMCKS.

 

Već nakon prvih terapija, osetio sam značajno poboljšanje kako na psihičkom, tako i na fizičkom planu. Mnogo bolje sam podnosio hemoterapije, a takođe su mi se značajno smanjili i stres i anksioznost prouzrokovani onim kroz šta sam prolazio. Uporedo sa tretmanima isceljivanja, išao sam i na meditaciju na Blizanačka Srca u prostorijama Udruženja Pranic Healing GMCKS. Početkom aprila 2018. godine, završio sam osnovni kurs isceljivanja pranom.

 

Početkom juna 2018. godine, po završetku osnovne hemoterapije, na lekarskim pregledima rečeno mi je da su moji rezultati odlični i da neće biti potrebe za dodatnim hemoterapijama koje su pominjane kao vrlo moguće, već da odmah prelazim na sledeću etapu lečenja. Svi moji zdravstveni parametri vratili su se u granice normale.

 

Smatram da mi je pored osnovne terapije koju sam sve vreme primao, veoma mnogo pomogao i Pranic Healing, ne samo zbog isceljivanja zdravstvenog problema koji sam imao, već i zbog toga što mi pomaže da svoj život i sve oko sebe sagledam na svesniji i potpuniji način.

T.S.

Beograd, 14. 06. 2018.

Pranic Healing mi je otvorio vrata potpuno drugačijeg pristupa svim aspektima života. Prvo stidljivo, a zatim sve brže, sveobuhvatnije i jasnije počele su da se dešavaju promene u meni a potom i oko mene, u mojoj okolini. Kao posledica svih kompleksnih životnih okolnosti imala sam poteškoće na raznim nivoima: potisnute, nagomilane strahove, suspenziju pri izražavanju misli i emocija, zaboravnost, nefokusiranost, kao i razne druge manifestacije u vidu zdravstvenog disbalansa. Već posle prvih tretmana pranom počela sam da osećam olakšanje, smanjivanje tenzije i ponovno uspostavljanje ranije poremećenog unutrašnjeg balansa.

 

Počela sam lakše i preciznije da se izražavam, moje misli su ponovo bile fokusirane i iskristalisane. Postalo mi je jasno da su naše misli usmerena energija, i da nam je život izmedju ostalog određen načinom na koji razmišljamo i kako se suočavamo sa preprekama.

 

Sada, posle završenog Osnovnog, Naprednog i kursa Prana Psihoterapije, mogu slobodno da kažem da se moj život iz korena promenio. Odnos prema ljudima, porodici, ljubavi, poslu, finansijama - sve je nekako dobilo prirodan i logičan okvir. Posle par godina upražnjavanja Twin hearts i drugih meditacija, predavanja, druženja i razmene znanja i iskustava sa drugim prana praktikantima, dubljeg poimanja i razumevanja toga ko smo kao i načina na koji smo svi & sve povezani, svaki dan mi je postao izvor nove inspiracije i radosti.

 

Zato, beskrajno hvala Grand Master Čoa Kok Suiju na njegovim konstantnim blagoslovima i čišćenju, hvala što nam je otkrio tajne zdravog i čistog čoveka, spremnog da služi.

 

Hvala i našem instruktoru Aleksandru Jovanoviću na strpljenju, predanosti i istrajnosti da sva svoja znanja stečena dugogodišnjim izučavanjem i praktikovanjem dela Grand Master Čoa Kok Suija sažme, pojednostavi i prenese na nas, zainteresovane učenike.

 

Neka su Blagoslovi večni,
Atma Namaste!

 

S. R. inženjer i prana praktikant

“Veliki pozdrav svima. Zahvaljujem se Gospodu Bogu što sam tu gde jesam, to što jesam, i što imam priliku da napisem ovaj tekst.

 

Sa Pranic Healingom sam se prvi put susreo pre sedam meseci, odmah mi se dopalo ono što sam video i doživeo. Posle prvog tretmana sam se osećao lakše, mirnije i zadovoljnije. Mesec dana kasnije sam prošao basic Pranic Healing kurs i počeo da koristim osnovne tehnike isceljivanja Pranom, kako na sebi tako i na meni bliskim ljudima.

 

Nedavno sam prošao i napredni kurs Pranic Healinga. Radeći redovno energetska čišćenja i tretmane, meditacije, sa kojima sam se takodje prvi put susreo u udruženju Pranic Healing, doveo sam svoje energetsko i fizičko telo u normalu i osećam se fantastično. Sa još većim entuzijazmom nastavljam usavršavanje Pranic Healinga i rad na svom duhovnom napretku.

 

Zahvaljujem se svom učitelju i svim prijateljima iz Udruženja Pranic Healing Srbija”.
Atma Namaste!

 

G.S

 

“Želim da sa svima podelim svoje iskustvo sa Pranic Healing čudesnom metodom lečenja. Naime, radim vrlo odgovoran i težak posao koji podrazumeva svakodnevni kontakt sa ljudima koji mi poveravaju svoje probleme i često sam bio izložen uticajima njihove negativne energije, što je dovelo do pada imuniteta i često sam oboljevao od gripa, po nekoliko puta godišnje, pored toga dolazio sam kući vrlo utučen i premoren često sa jakim glavoboljama i nisam imao snage da se družim, bavim sportom i uopšte kontaktiram sa ljudima, a sve što sam želeo svakog dana bilo je da ništa ne radim i samo ležim i odmaram i budem u miru.

 

Pored toga imao sam problem sa uraslom dlakom na završetku kičme (pilonidalni sinus), koja mi je najmanje jedanput mesečno gnojila pucala i krvarila, što je bilo jako neprijatno, a jedino rešenje koje zvanična medicina nudi je hirurško odstranjivanje, koje nisam želeo da prihvatim i rešavanje tog problema sam stalno odlagao pa je sve trajalo nekoliko godina.

 

Kako sam se preko svog druga upoznao sa Pranic Healingom i dopao mi se čitav koncept, prošao sam Basic Pranic Healing kurs i savladao osnovnu tehniku lečenja pranom. Nakon toga radeći čišćenje i tretmane samom sebi, urasla dlaka mi više nikada nije prokrvarila, tj. simptomi bolesti "pilonidalni sinus" su nestali sami od sebe, bez posebnog tretiranja, a gnojenje i krvarenje se više nije pojavljivalo, jednostavno nisam više imao taj problem.

 

Takođe, od tada do danas a prošlo je više od godinu dana, ni jednom nisam bio bolestan (godinu pre toga sam 6 puta imao temperaturu i po 6-7 dana). Doduše, dešavalo mi se da osećam simptome koji prethode bolesti i temperaturi, ali primenom tehnike čišćenja sam uspevao da sprečim pojavu temperature i totalnu slabost. Sada kada su mi postale poznate tehnike lečenja i načini na koje loša energija utiče na zdravlje u mogućnosti sam da sprečim pojavu bolesti baveći se sobom, ali isto tako pratim kako moje energetsko telo jača zajedno sa energetskim centrima, a kao rezultat toga mnogo se bolje osećam i posao me ne opterećuje kao ranije jer su moji odbrambeni mehanizmi ojačali, a u mogućnosti sam da svu lošu energiju odbacim.”

 

N.V.

- UDRUŽENJE ZA ISCELJIVANJE PRANIC HEALING GMCKS -


Pozivamo i ostale Prana praktikante kao i sve one koji su imali priliku da u svom ili životu svojih najbližih primene Isceljivanje Pranom, da nam se jave i podele sa nama svoja iskustva. Verujemo da je umetnost Isceljenja Pranom ostvarila pozitivan uticaj na njihove živote, da sada žive i osećaju se bolje, jače i energizovanije, bolje se koncentrišu i uopšte lakše dostižu svoj puni potencijal!

 

Počnite svoj novi život primenjujući Isceljivanje Pranom, otkrijte novog i boljeg sebe!

 

Atma Namaste!

 

envelope-icon

Kontaktirajte nas
Udruženje za isceljivanje pranom GMCKS

Please enter your name.
Please enter a message.