Svedočenja

Pranic Healing mi je otvorio vrata potpuno drugačijeg pristupa svim aspektima života. Prvo stidljivo, a zatim sve brže, sveobuhvatnije i jasnije počele su da se dešavaju promene u meni a potom i oko mene, u mojoj okolini. Kao posledica svih kompleksnih životnih okolnosti imala sam poteškoće na raznim nivoima: potisnute, nagomilane strahove, suspenziju pri izražavanju misli i emocija, zaboravnost, nefokusiranost, kao i razne druge manifestacije u vidu zdravstvenog disbalansa. Već posle prvih tretmana pranom počela sam da osećam olakšanje, smanjivanje tenzije i ponovno uspostavljanje ranije poremećenog unutrašnjeg balansa.

 

Počela sam lakše i preciznije da se izražavam, moje misli su ponovo bile fokusirane i iskristalisane. Postalo mi je jasno da su naše misli usmerena energija, i da nam je život izmedju ostalog odredjen načinom na koji razmišljamo i kako se suočavamo sa preprekama.

 

Sada, posle završenog Osnovnog, Naprednog i kursa Prana Psihoterapije, mogu slobodno da kažem da se moj život iz korena promenio. Odnos prema ljudima, porodici, ljubavi, poslu, finansijama - sve je nekako dobilo prirodan i logičan okvir. Posle par godina upražnjavanja Twin hearts i drugih meditacija, predavanja, druženja i razmene znanja i iskustava sa drugim prana praktikantima, dubljeg poimanja i razumevanja toga ko smo kao i načina na koji smo svi & sve povezani, svaki dan mi je postao izvor nove inspiracije i radosti.

 

Zato, beskrajno hvala Grand Master Čoa Kok Suiju na njegovim konstantnim blagoslovima i čišćenju, hvala što nam je otkrio tajne zdravog i čistog čoveka, spremnog da služi.

 

Hvala i našem učitelju Aleksandru Jovanoviću na strpljenju, predanosti i istrajnosti da sva svoja znanja stečena dugogodišnjim izučavanjem i praktikovanjem dela Grand Master Čoa Kok Suija sažme, pojednostavi i prenese na nas, zainteresovane učenike.

 

Neka su Blagoslovi večni,
Atma Namaste!

 

S. R. inženjer i prana praktikant

“Veliki pozdrav svima. Zahvaljujem se Gospodu Bogu što sam tu gde jesam, to što jesam, i što imam priliku da napisem ovaj tekst.

 

Sa Pranic Healingom sam se prvi put susreo pre sedam meseci, odmah mi se dopalo ono što sam video i doživeo. Posle prvog tretmana sam se osećao lakše, mirnije i zadovoljnije. Mesec dana kasnije sam prošao basic Pranic Healing kurs i počeo da koristim osnovne tehnike lečenja Pranom, kako na sebi tako i na meni bliskim ljudima.

 

Nedavno sam prošao i napredni kurs Pranic Healinga. Radeći redovno energetska čišćenja i tretmane, meditacije, sa kojima sam se takodje prvi put susreo u udruženju Pranic Healing, doveo sam svoje energetsko i fizičko telo u normalu i osećam se fantastično. Sa još većim entuzijazmom nastavljam usavršavanje Pranic Healinga i rad na svom duhovnom napretku.

 

Zahvaljujem se svom učitelju i svim prijateljima iz udruženja Pranic Healing Srbija”.
Atma Namaste!

 

G.S

 

“Želim da sa svima podelim svoje iskustvo sa Pranic Healing čudesnom metodom lečenja. Naime, radim vrlo odgovoran i težak posao koji podrazumeva svakodnevni kontakt sa ljudima koji mi poveravaju svoje probleme i često sam bio izložen uticajima njihove negativne energije, što je dovelo do pada imuniteta i često sam oboljevao od gripa, po nekoliko puta godišnje, pored toga dolazio sam kući vrlo utučen i premoren često sa jakim glavoboljama i nisam imao snage da se družim, bavim sportom i uopšte kontaktiram sa ljudima, a sve što sam želeo svakog dana bilo je da ništa ne radim i samo ležim i odmaram i budem u miru.

 

Pored toga imao sam problem sa uraslom dlakom na završetku kičme (pilonidalni sinus), koja mi je najmanje jedanput mesečno gnojila pucala i krvarila, što je bilo jako neprijatno, a jedino rešenje koje zvanična medicina nudi je hirurško odstranjivanje, koje nisam želeo da prihvatim i rešavanje tog problema sam stalno odlagao pa je sve trajalo nekoliko godina.

 

Kako sam se preko svog druga upoznao sa Pranic Healingom i dopao mi se čitav koncept, prošao sam Basic Pranic Healing kurs i savladao osnovnu tehniku lečenja pranom. Nakon toga radeći čišćenje i tretmane samom sebi, urasla dlaka mi više nikada nije prokrvarila, tj. simptomi bolesti "pilonidalni sinus" su nestali sami od sebe, bez posebnog tretiranja, a gnojenje i krvarenje se više nije pojavljivalo, jednostavno nisam više imao taj problem.

 

Takođe, od tada do danas a prošlo je više od godinu dana, ni jednom nisam bio bolestan (godinu pre toga sam 6 puta imao temperaturu i po 6-7 dana). Doduše, dešavalo mi se da osećam simptome koji prethode bolesti i temperaturi, ali primenom tehnike čišćenja sam uspevao da sprečim pojavu temperature i totalnu slabost. Sada kada su mi postale poznate tehnike lečenja i načini na koje loša energija utiče na zdravlje u mogućnosti sam da sprečim pojavu bolesti baveći se sobom, ali isto tako pratim kako moje energetsko telo jača zajedno sa energetskim centrima, a kao rezultat toga mnogo se bolje osećam i posao me ne opterećuje kao ranije jer su moji odbrambeni mehanizmi ojačali, a u mogućnosti sam da svu lošu energiju odbacim.”

 

N.V.

- UDRUŽENJE ZA ISCELJIVANJE PRANIC HEALING GMCKS -


Pozivamo i ostale Prana praktikante kao i sve one koji su imali priliku da u svom ili životu svojih najbližih primene Isceljivanje Pranom, da nam se jave i podele sa nama svoja iskustva. Verujemo da je umetnost Isceljenja Pranom ostvarila pozitivan uticaj na njihove živote, da sada žive i osećaju se bolje, jače i energizovanije, bolje se koncentrišu i uopšte lakše dostižu svoj puni potencijal!

 

Počnite svoj novi život primenjujući Isceljivanje Pranom, otkrijte novog i boljeg sebe!

 

Atma Namaste!

 

envelope-icon

Kontaktirajte nas
Udruženje za isceljivanje pranom GMCKS

Please enter your name.
Please enter a message.