asdasdasdasdasdsad

Isceljivanje Pranom, kao nauka, rođeno je 1987. godine posle niza godina istraživanja i potvrđivanja od strane Grand Master Čoa Kok Suija (GMCKS).

 

Isceljivanje energijom nije novi koncept. Mnogi mudraci, sveci i iscelitelji su ga praktikovali od davnina. Iako nisu svi modaliteti zabeleženi, ipak, možete čak i kratkim pretraživanjem na internetu pronaći stotine njih. Ono što metod Isceljenja Pranom čini jedinstvenim među ostalim načinima, je moderan, svež i naučni pristup pitanjima energije, isceljenja, i generalno opšte dobrobiti.

 

Energija nije novokomponovani, magični, nedodirljiv koncept. Ona je toliko utkana u naš život. Životna snaga, Či ili Prana je 4. stanje materije posle čvrstog, tečnog i gasovitog. Toliko je fizička i toliko obična da je često uzimamo zdravo za gotovo. Energija je samo više rafinirana od onoga što mi već znamo o fizičkim stvarima. Njena suptilna priroda čini je nedodirljivom za obična čula. Kako god, postoji dosta ljudi osetljivije prirode koji mogu energiju osetiti, videti i iskusiti njeno postojanje. Za osetljive oči, ona izgleda kao blistavo polje svetla koje okružuje i prožima fizičko telo (videti u delu Istražite - fotografije Kirlianovom kamerom).

 

Na osnovu Zakona korespodencije, ono što utiče na energetsko polje, utiče istovremeno i na fizičko telo; na taj način zaprljana energija, misli i emocije utiču na razvoj lošeg fizičkog zdravlja. Možda ste čuli mnogo puta da oko 80% bolesti imaju psihosomatsko poreklo, a u obrazloženju razloga za to je činjenica o postojanju energetskog tela i energetskih centara, poznatih kao čakre.

Čakre su u osnovi odgovorne za pravilno funkcionisanje vitalnih unutrašnjih organa. One primaju energiju iz okoline a takođe izbacuju iskorišćenu energiju nazad u okolinu. Zato kada čakre ne funkcionišu normalno zbog kontaminacije ili opstrukcije u energetskom protoku, ili akumulacije negativnih misli i emocija, one negativno utiču na rad organa pod njihovom kontrolom. Ako ovakvo stanje duže potraje, dolazi do bolesti.

 

Čakre imaju i psihološke funkcije, koje oblikuju naš karakter.

Preterana ili premala aktivacija čakri vodi do razvoja raznih karakteristika i obrazaca ponašanja. Promena veličine čakri i dezintegracija negativnih misli i emocija iz našeg sistema, može uticati na to kako razmišljamo, šta osećamo i činimo. Kada se energija menja, menjaju se i ljudi; njihovi životni stavovi se menjaju, čak se menja i stepen njihovog uspeha i kreativnosti.

Ovako Isceljivanje Pranom može uticati na ceo vaš život i na to kako se nosimo sa dnevnim izazovima.

 

Isceljivanje Pranom nije samo za one koji su bolesni, već za sve ljude, i za one koji su zdravi i uspešni, jer obezbeđuje naučni pristup koji nam omogućava da preuzmemo kontrolu nad našim životom.

 

Zamislite da znate zakone Univerzuma i način na koji energija funkcioniše… Postaćete mnogo svesniji toga šta se dešava u vašem životu i bićete u mogućnosti da materijalizujete vaše planove a da izbegnete ono što je štetno po vas.

 

Energija je prožimajuća; ona sve obuhvata. Iako je ni nauka još uvek ne detektuje u potpunosti, ona je ipak tu i utiče na svaku osobu i svako biće. Inteligentan pristup bi značio da ne zanemarimo njen uticaj. Inteligentni će istraživati, eksperimentisati i potvrditi pre nego što donesu bilo kakav zaključak. Probajte Isceljivanje Pranom otvorenog uma i vidite šta nam ono svima može doneti!

 

gotvovto

 

VAŠ NOVI ŽIVOT POČINJE OVDE!

 

Živite i osećajte se bolje!
Otkrijte novog i boljeg sebe kroz Isceljivanje pranom!
Povećajte produktivnost i smanjite stres!
Osećajte se jače i energizovanije!
Izoštrite fokus, bolje se koncentrišite i dostignite svoj puni potencijal!