Udruženje za Lečenje Pranic Healing GMCKS

Udruženje za Lečenje PRANIC HEALING GMCKS je jedino licencirano predstavništvo svetske organizacije „Pranic Healing GMCKS" u Srbiji. Osnovano je sa ciljem unapređenja psiho-fizičkog i duhovnog zdravlja čoveka, uz pomoć Pranic Healing tretmana i meditacija.

 

Udruženje za cilj ima promovisanje učenja Mastera Čoa Kok Suija i saradnju sa svima koji su zainteresovani za promenu i poboljšanje kvaliteta svog života i maksimalno ostvarivanje svojih punih potencijala u svim oblastima života uključujući odnose, poslovanje, finansije kao i fizičko, emotivno, mentalno zdravlje i dobrobit, bez obzira na religijsku ili nacionalnu pripadnost.      Pranic Healing utiče na duhovni i emotivni razvoj i povećanje svesnosti o sebi i svetu u kome živimo.

 

Od 1987. godine ovi kursevi transformišu živote miliona polaznika u preko 126 zemalja. Nastavni materijal koji se koristi na kursevima je preveden na preko 36 jezika. Sve oblasti u vašem životu mogu biti unapređene putem primene jednostavnih i lako primenljivih specifičnih tehnika i vežbi.

 

Na čelu Udruženja za Lečenje PRANIC HEALING GMCKS je Aleksandar Jovanović, Pranic Healing praktikant sa brojnim završenim kursevima i jedini licencirani instruktor Pranic Healing seminara u Srbiji i Crnoj Gori.

Članove Udruženja za Lečenje PRANIC HEALING GMCKS čine ljudi koji su tu da pomognu i obezbede osnovna znanja o suštinskoj promeni našeg postojanja. Svi mi još uvek evoluiramo i potrebno je da postanemo svesni te činjenice. Ponovno otkrivanje naše istinske prirode i mogućnosti koje imamo, pravi veliku razliku u našim životima.

 

Tu smo zbog ljudi. Da ih čujemo, učimo i usmeravamo tokom njihovog razvoja. Nakon završetka kurseva imaćete stalnu podršku kako biste u potpunosti iskoristili i primenili sva stečena znanja, i povećali i iskoristili svoje lične i profesionalne kvalitete. Bićete sposobni ne samo da pomognete sebi već i drugima.

 

Mi volimo ono što radimo i sa zadovoljstvom delimo naše znanje. Naš tim kombinuje lično i duhovno iskustvo, kreativno znanje i lični razvoj u cilju izgradnje celovitih ličnosti. Udruženje za Lečenje PRANIC HEALING GMCKS unapređuje Vaše telo, Vaš um i Vaš duh na putu između materijalnog i duhovnog života. Cilj i aktivnosti udruženja su podržani velikim brojem prijatelja i istomišljenika koji svojim delovanjem unapređuju i olakšavaju naš rad.

To su entuzijasti koji su osetili i implementirali Pranic Healing u sopstvenom životu, kao njegov neizostavni deo. Uz njihovu iskrenu pomoć i prijateljske donacije, postojanje i rad Udruženja je održiv i uspešan.

 

Bez obzira da li prolazite samo prvu fazu ili ceo sistem nastave i kurseva, naučićete i potvrditi jednostavne tehnike koje mogu postati vaša svakodnevna rutina na putu pozitivnih promena i koraka u svim oblastima vašeg života.

Postanite donator Udruženja za Lečenje Pranic Healing GMCKS

 

 

 

 

 

 

 

"Ljubav je hrana sa kojom raste naša duša. Kada volite, duboko postajete Jedno sa Vašim voljenima i Jedno sa svim."
Master Čoa Kok Sui

Donacije možete uplatiti na račun Udruženja, broj 190-16140-67  JUBMES banka a.d. Beograd,

ili na Devizni račun Udruženja:

IBAN RS35190007080000015541 SWIFT JMBNRSBG,

Jumbes banka

adresa: Bulevar Zorana Đinđića 121

11170 Novi Beograd

ili ostaviti u za to predviđeno mesto u klubu prijatelja u Udruženju za Lečenje PRANIC HEALING GMCKS u Beogradu

Ruska 1, Sajam.

 

Atma Namaste!